RECENZIJE

“Ivanu sam upoznala na edukaciji koju smo zajedno pohađale te smo nakon nekoliko mjeseci počele i poslovno surađivati.

Uspješno smo radile na nekoliko projekata vezanih za dizajn ambalaže i POSM materijala. Njezina stručnost u brandingu, grafičkom dizajnu i stvaranju vizualnog identiteta za male poduzetnike je neupitna. Osim toga, Ivana je osoba s visokom razinom profesionalizma i radne etike.

Ono što bih prvo istaknula je njezina detaljnost i preciznost. Nikada ne prelazi preko sitnica, što rezultira kvalitetnim i estetski zadovoljavajućim dizajnom.

Također, Ivana je iznimno transparentna u komunikaciji. Nikada nisam morala brinuti o tome što se događa s projektom jer je uvijek bila dostupna za razgovor, razmjenu ideja i odgovaranje na pitanja. To je ogromno olakšanje tijekom rada na projektima.

Ivana je definitivno osoba koju bih preporučila svakome tko traži vrhunsku uslugu u području brandinga, grafičkog dizajna i stvaranja vizualnog identiteta. Hvala, Ivana, na svim uspješnim projektima i izvrsnoj suradnji!”

Lucija Čorak
Luso Agencija za digitalni marketing

“S Ivanom smo radile na cjelokupnom vizualnom rješenju/identitetu našeg centra (od logotipa do pozivnica i vizuala za Instagram). Sve što smo zamislile uspjela je prenijeti na konačan proizvod te nas je uz svoje stručne savjete i preinake dovela do još boljeg i kvalitetnijeg rezultata s kojim smo prezadovoljne!

Mia i Matea
Room centar za djecu

“Zahvaljujemo Ivani Rod i PragmaArt-u na odličnoj suradnji prilikom dizajna vizualnog identiteta našeg ureda METAR MILIMETAR. Ivana je bila vrlo susretljiva, prihvaćala naše želje te je od njih napravila odličan logo. Svakako ćemo nastaviti suradnju te preporučujemo svima.”

Tatjana Liktar Elez
METAR MILIMETAR d.o.o.

“Za svaku pohvalu i preporuku! Surađujemo s Ivanom za naše promo materijale već treću godinu zaredom. Brzo i efikasno realizira sve naše ideje. Hvala!”

Vuglec Breg

“Ako ste mislili da vam nitko ne čita misli, prevarili ste se?! Jer Ivana, uz svoj profesionalni i inovativni duh, spaja emociju i senzaciju. Susretljiva i draga osoba, od riječi, osim savršenih prijedloga diše odličnom energijom! Predivna suradnja, preporučam od srca!”

Ines Logožar
Restoran Rosetina

“Kada bih jednom rečenicom trebala sažeti suradnju s Ivanom Rod i njenim PragmaArt-om rekla bih sljedeće: „Rodica“ zna slušati i ono što čuje pretvoriti u vizual gdje jedan logo ili dizajn pričaju priču od tisuću riječi.

Dobila sam puno više od očekivanog, pa čak i u prilagodbi mom raspoloživom vremenu.

Na sve moje ideje oko dizajna logotipa za sljedeće projekte – vizuala prezentacija, dizajna kutije, reagirala je jednakom kvalitetom.

Zato moja iskrena preporuka svima vama koji trebate dizajn logotipa, dizajn predmeta kutije za svoje proizvode, plakat ili jednostavno vizual svoje priče – Ivana je brza i dobra. Ona je pragmatična umjetnost – PragmaArt.”

Marica Dusper
Big office d.o.o.

“U procesu traženja dizajnera web stranica obrta PragmaArt nas je odmah privukla. Nakon kontaktiranja i inicijalnog sastanka s dizajnericom bili smo sigurni da smo odabrali pravu osobu za potrebe izrade dizajna publikacije i promotivnih materijala.

Suradnja je bila izrazito profesionalna i ugodna te smo oduševljeni isporučenom uslugom. Dizajnerica se potrudila upoznati nas, naš dotadašnji vizualni identitet te s novim vizualima dodatno doprinijeti našoj prepoznatljivosti. Rezultatima je nadmašila naša očekivanja.

Svima preporučamo suradnju s PragmaArt-om. Veselimo se novim projektima u koje ćemo svakako uključiti PragmaArt.”

Nacionalni Pozivni Centar
116 006

“Ono što mi se je kod Ivane strašno dopalo u procesu stvaranja mog novog vizualnog identiteta je trud koji je uložila da me upozna, da upozna moje vrijednosti. Saslušala je vrlo strpljivo sve moje želje kako bi sukladno tome napravila vizualni identitet koji bi moju firmu najbolje predstavio.

Ivana nas je modernizirala, ali je u isto vrijeme sačuvala sve vrijednosti koje njegujemo u svom poslu.

Ivanina najveća kvaliteta prema mom iskustvu rada sa njom je sposobnost prepoznavanja specifičnih potreba klijenata i velika briga o našem zadovoljstvu njezinom uslugom.

Za sve koji žele i trebaju osobni pristup i izvanredno i profesionalno praćenje u stvaranju novog ili poboljšanju postojećeg vizualnog identiteta Ivana je definitivno najbolji izbor.”

Slađana Mikašinović
Rauss d.o.o.

“Super mi je bilo surađivati s Ivanom Rod točnije Pragmart-om. Dobila sam nekoliko primjera logotipa u kratkom roku, a nakon što smo dogovorile suradnju, gotov proizvod (logotip, vizitke) sam dobila jako brzo. Komunikacija je bila brza i učinkovita. To mi se najviše od svega svidjelo. Definitivno preporučujem!”

Korina Spevec
KS photography

“S PragmaArt-om sam ispred kompanije surađivala u više od 10 različitih projekata. S Ivanom je uvijek pravo zadovoljstvo raditi jer poštuje zamisli klijenata, a sa svoje umjetničke strane uvijek doda nešto novo čime krajnji rezultat bude i daleko više od onoga što ste očekivali. Također, izuzetno je brza i učinkovita.

Od mene ima velike preporuke i moj je prvi izbor za svaku buduću suradnju. Bravo Ivana, samo tako dalje!”

Marijana Vusic Markulin
Villa Magdalena

“Kad nešto prepustite Ivaninim rukama i mašti, ne morate se brinuti kako će to „ispasti“, jer njezin rad uvijek izazove taj wow efekt. Kao da nakon samo nekoliko riječi razumije klijenta i njegove ideje, možda zato što u njezinu rječniku nema pojmova „nemoguće“ i „neizvedivo“. Osim kreativnog izražavanja bez premca, odgovorna je, organizirana i pouzdana. Uvijek mi je posebno zadovoljstvo raditi s njom. Najtoplija preporuka.”

Ivana Lapenda
Laboratorij zabave (suradnja)

“S Ivanom sam surađivala u dva navrata.
Jednom je bilo dovoljno da se vidimo, da me prouči i shvati što želim.

Komunikacija brza i jasna, odgovorna, prilagodljiva. Efikasna.

Radujem se sljedećoj suradnji!”

Mia Dumbović
Funtastika – aFUNtura počinje!!!

“Ivani sam se javila iako ranije nismo imale nikakav kontakt. Trebala mi je usluga izrade vizuala za branding i odabrala sam ju nakon inicijalnog razgovara u kojem je pokazala da je odmjerena i da zna što radi.

Kao poduzetnica imam jako puno upitnika, naročito iz područja koja nisu moja djelatnosti i imati osobu kojoj možete pokloniti povjerenje da će napraviti „sve što treba“ dok vi još uvijek nemate pojma što sve trebate, je jako olakšavajuće. Ivana je saslušala moju viziju poslovanja i postavila prekrasne nove temelje identiteta mojeg branda s kojima se ponosim.

Osim toga Ivana ima jako široki spektar znanja koji je također nesebično dijelila sa mnom pa mi je dala niz savjeta koji su mi dodatno pomogli. Sve preporuke onima koji žele kvalitetnu suradnju, u rokovima i bez stresa.”

Ana Bertić
Time4Tales - Christmas Gardens

“U posljednje 4 godine Ivana Rod bila je ključan dio svih mojih projekata. Od početka suradnje vrlo smo brzo pronašli zajednički jezik – njena direktna i otvorena komunikacija olakšali su ostvarivanje svega što smo zamislili. No Ivana vrlo često ne staje samo na onome što se pred nju stavi.

Njeni prijedlozi i usmjeravanja tijekom rada pomogla su mi da naučim kako efikasnije i bolje ostvariti ono što želim. Bez njenog iskustva i stručnosti velik broj projekata ne bi izgledao tako kvalitetno, niti bi bio tako dobro prihvaćen.

Iskreno preporučam Ivanu kao suradnicu na kreativnom projektu bilo koje vrste. Siguran sam da će biti neizostavan dio tima kao što je bila (i nadam se da će nastaviti biti) surađujući sa mnom. Za sve svoje kreativne probleme znam da ću uvijek imati brzo i kvalitetno rješenje – a ako u tim uvrstite Ivanu imat ćete i vi!”

Tomislav Gojak
Laboratorij zabave (suradnja)

“Prekrasna, strpljiva i kreativna suradnica! Odrađene brojne kreativne radionice s djecom, ušla u brojna srca, nagrađena hrpom zagrljaja i divnim uspomenama! Imenom i prezimenom Ivana Rod (dječji citat s radionica :))!!! Jedva čekamo neko novo druženje!

Stručna pomoć, savjeti i strpljivost kod izrade postera za svaku pohvalu. Prilagodila se svim našim željama i potrebama i omogućila nam da s ponosom predstavimo naš rad! Hvala ti Ivana!”

Knjižnica Voltino

“S Ivanom (PragmaArt) sam surađivala na brojnim različitim projektima i to vrijeme pamtim po odličnom iskustvu. Ivana je kreativna, pouzdana, precizna i točna i s njom je zadovoljstvo imati posla. Veoma je ugodna i duhovita osoba, pa u komunikaciji stvara isto takvo ozračje. Veselim se budućim suradnjama s Ivanom i preporučujem je svima koji trebaju iskusnog, stručnog i maštovitog dizajnera sa sjajnim idejama i odličnom vibrom.”

Ana Margetić
Laboratorij zabave (suradnja)

“Ugodno sam iznenađen profesionalnošću i jednostavnošću koje Ivana unosi u posao. Svakome bi preporučio PragmaArt. Ovo je samo početak jedne lijepe suradnje. Svaka čast!”

Davor Bratković
Didaktik Design

“PragmaArt uvijek ima svježe i maštovite ideje. Ivana je susretljiva i vrlo komunikativna. Ispunjava sve želje, a dodavanjem svojih prijedloga unaprijedi početnu zamisao. Njezina dostupnost i pridržavanje roka, kao i posvećenost svakom projektu je na zavidnoj razini. Preporučam svima koji traže suvremen i kreativan dizajn.”

Martina Fukač
Laboratorij zabave (suradnja)