SURADNJA

Izrađujem grafike, dizajn i branding koji malim poduzetnicima pomažu da se istaknu, postanu prepoznatljivi na tržištu i stvore snažan brend kojim će privući klijente sličnih vrijednosti.

PragmaArt Studio - Logo • Društvene mreže • Grafički dizajn

Kako te vodim kroz proces suradnje

Za početak, upoznajmo se! Činjenica je da gotovo uvijek biramo ljude koji ulijevaju povjerenje, s kojima klikneš i dijeliš slične vrijednosti, zato te pozivam da se povežemo putem BESPLATNIH KONZULTACIJA u trajanju od 30 minuta.

Upoznaj me sa svojim brendom i očekivanjima koje imaš, a ja ću te pažljivo saslušati i dati ti feedback na tvoju viziju.

Svoje BESPLATNE KONZULTACIJE od 30 minuta možeš rezervirati na mailu info@pragmaart.hr

Nakon konzultacija (prema dogovoru), na mail ti šaljem službenu ponudu s detaljnom razradom što sve uključuje paket izabranih usluga kako bi vrlo jasno razumio/jela što točno dobivaš i kako će se odvijati proces suradnje.

Ponudu prihvaćaš uplatom 100% avansa i rezervacijom termina izrade. Za ponude iznad 500 €, postoji mogućnost plaćanja 50% avansa, a preostali iznos plaćaš po završetku projekta, max. 15 dana od dostavljenih rješenja.

Jasna komunikacija i čist račun – vrijednosti su u koje ja vjerujem, a nadam se i ti! 😉

Zatim ti šaljem obrazac s pitanjima preko kojeg me detaljno upoznaješ sa svojim brendom.

Obrazac ispunjavaš samostalno, a tiče se pitanja vezanih uz vrijednosti tvog brenda, ciljne skupine, željenog stila, tipografije, tj. svega što smatraš bitnim za svoj brend i želiš podijeliti sa mnom.

Nakon što dobijem tvoj feedback, svakako ću te kontaktirati da vidim razumijemo li se i po tvojoj potvrdi kreće razrada.

Kroz brend strategiju istražujem konkurenciju i aktualno tržište u tvojoj djelatnosti, definiram moodboard, paletu boja, tipografiju kako bi bili sigurni da se tvoj brend ističe od konkurencije i rezonira sa ranije određenim vrijednostima koje su ti važne.

Kod prezentacije dostavljam ti različita idejna rješenja ranije dogovorena u ponudi s objašnjenjem i smjernicama vizualnih elemenata, boje i odabrane tipografije kako bi razumio/jela kako tvoja vizija izgleda na papiru ili digitalno i na kraju se odlučio/la za najbolju opciju.

Po završetku projekta šaljem ti sve varijante odabranog izvedbenog projekta u svim formatima koji će ti biti potrebni za njegovu primjenu (.eps, .svg, pdf, .jpeg, .png), a koji će ti maksimalno olakšati njihovo korištenje i pravilno predstavljanje tvog identiteta bez obzira na medij i priliku.

Što kaže Dalia, event managerica  (DI SI BIO? / DCBO) o našoj suradnji?

“Kad sam odlučila krenuti u svoj biznis, prva stvar od koje sam kretala je branding, odnosno vizualni identitet i s obzirom da sam na to gledala kao na najbitniji segment pokretanja i vidljivosti, Ivana mi je među prvima pala na pamet i to se pokazalo kao najbolja odluka i potez.

Proces je tekao vrlo jednostavno i profesionalno, komunikacija je bila promptna i svi materijali isporučeni su u dogovorenom roku. Ono što je veliki plus je to što se nisam morala baviti tiskom jer je Ivana to sve preuzela i mogla sam joj u potpunosti to prepustiti.

Nisam niti malo sumnjala u Ivanine kompetencije, ali sam unatoč tome oduševljena dizajnom. Osim što je kreativna, razmišlja izvan okvira, jako je temeljita i pedantna i unatoč tome što je isporučila dogovoreni materijal, uvijek je tu na raspolaganju za savjet, preporuku i podršku. Ne samo da je uspjela preslikati moju inicijalnu ideju, nego je kroz dizajn uspjela i prikazati moj karakter, što smatram da je izrazito bitan dio kada je u pitanju pokretanje malog poduzeća.

Osim što planiram surađivati s Ivanom na duge staze, PragmaArt definitivno preporučam svim kolegama i suradnicima, bez obzira na djelatnost i njihove vlastite stilove i preference jer sa sigurnošću mogu tvrditi da će Ivana uspjeti realizirati njihove ideje.”

 

Dalia Abdel Rahim, event manager DI SI BIO?

KLIKNI ZA VIŠE RECENZIJA
PragmaArt Studio - Dizajn logotipa i vizualnog identiteta
PragmaArt Studio - Dizajn logotipa i vizualnog identiteta

Izaberi i složi svoj jedinstveni paket usluga

Cijena paketa ovisi i mijenja se ovisno o rokovima i zahtjevnosti projekta.  Svaki paket može se prilagoditi potrebama tvog biznisa.

PragmaArt Studio - Logo i vizualni identitet
DIZAJN LOGOTIPA I VIZUALNOG IDENTITETA
SAZNAJ VIŠE O PAKETIMA
BRENDIRANJE DRUŠTVENIH MREŽA
SAZNAJ VIŠE O PAKETIMA
PragmaArt Studio - Dizajn kataloga
GRAFIČKI DIZAJN PROMOTIVNIH MATERIJALA
SAZNAJ VIŠE O USLUGAMA

Izgradimo uspješnu suradnju uz:

  • KONTINUIRANU KOMUNIKACIJU
  • PERSONALIZIRANI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU
  • STRUČNO VOĐENJE I KORISNE SAVJETE
  • PROFESIONALNU IZVEDBU I PRIPREMU DIZAJNA
  • PODRŠKU TIJEKOM I NAKON PROCESA SURADNJE
ZATRAŽI PONUDU

Kako ti pomažem kroz besplatne konzultacije?

Kako bi stvorio/la nevjerojatan vizualni identitet koji će privući pažnju i ostaviti snažan dojam na tvoje ciljno tržište –  dopusti mi da te upoznam i saznam potrebe tvog brenda.

👉 Kroz besplatne konzultacije od 30 minuta, ukratko me upoznaješ sa svojim biznisom i vizijom svog brenda.

👉 Prolazimo kroz društvene mreže (ako ih imaš) i na kraju dobiješ moj feedback na trenutno stanje.

👉 Konzultacije s tobom mi omogućuju da upoznam tvoj biznis/brend i složim idealnu ponudu za tebe kroz usluge koje će ti služiti.

Tvoj brend zaslužuje biti prepoznatljiv i pamtljiv! 🌟🌟🌟🌟🌟

Uz tvoje informacije i moje dizajnerske vještine, zajedno možemo stvoriti nevjerojatnu vizualnu priču koja će izraziti srž i vrijednosti tvog brenda.

 Istaknimo vrijednosti u koje vjeruješ! ✨